Niru Kumra pantsatte huset for å kjøpe en halv container med mangochutney. Ti år senere omsetter hun for millioner på å selge indisk mat til restauranter og dagligvarebutikker over hele Norge. Arbeidsplassene skaper hun i India.
Latest posts by Redaksjonen (see all)
- Utrops utgave 40 – 2024 er ute nå! - 17.10.2024
- Forside av utgave 40-2024 - 17.10.2024
- Utrops utgave 39 – 2024 er ute nå! - 10.10.2024
– Jeg blir utrolig stolt av å tenke på at for hver container som kommer inn til Oslo har jeg vært med på å skape hundrevis av arbeidsplasser, sier Niru Kumra.
Foran oss på bordet står krukker med chutney, masala-sauser, krydder og en pakke med spiseklar linsegryte. Det er bare noen av de rundt 50 produktene hun tilbyr under merkenavnet Masalamagic. Dette er produkter som finnes i utvalgte dagligvarebutikker over hele landet. De produseres i India – Kumras andre hjemland.