Urpremiere: «Ganu fɔlɔ donkɛ» (Historien om mitt liv)

Onsdag 30. oktober har Nordic Black Theatre urpremiere på konsertteateret «Ganu fɔlɔ donkɛ» (Historien om mitt liv).

Soulartisten Adama Janlo og musikerne Ibou Cissokho, Solo Diarra, Bafana Nhlapo og Olve Flakne skal sammen fortelle Janlos personlige historie med teater og nyarrangerte låter. En historie om en forsiktig og pliktoppfyllende jente som vokste opp i sosialbolig på Sagene. Det er en historie om en ung kvinne som må lære å stå opp for seg selv og møte livets utfordringer.

«Ganu fɔlɔ donkɛ» er en intim, autentisk og sjelfull reise med massevis av glød.

Som barn ble Janlo introdusert for musikk av sin far, som spilte trommer, og hun oppdaget raskt hvordan musikken kunne være en kilde til trøst og styrke i vanskelige tider. Gjennom musikken fikk hun uttrykt sine innerste følelser, noe som bidro til å øke hennes indre trygghet.

I en eksklusiv og intim forestilling tar hun publikum med på en indre reise tilbake til sine røtter. Janlo deler sin dypere forbindelse til musikken og gir et innblikk i en annen side av seg selv. Janlos selvskrevne, sjelfulle låter gir stemme til de smertefulle opplevelsene. Gjennom denne reisen blir veien klarere, og livsgnisten sterkere. Opplev denne unike og intime forestillingen, der musikken skaper en følelse av nærhet og forbindelse.

Adama Janlo (27) er en artist med røtter fra Gambia og oppvokst på Sagene, Oslo. Hun opererer innenfor sjangrene blues, R&B, neo soul og gospel. De siste årene har hun utmerket seg som en artist med en kraftfull soulstemme og lidenskapelig tilstedeværelse på scenen. I fjor slapp hun sin debut-EP «Misaligned», som fikk 10/10 av Musikknyheter, med utsolgt releasekonsert på Kulturhuset samme kveld.

Skuespillere: Adama Janlo, Ibou Cissokho, Solo Diarra, Bafana Nhlapo, Olve Flakne.
Regi: Cliff A. Moustache.
Manus: Adama Janlo og Cliff A. Moustache.
Lysdesign/scenografi: Shiva Sherveh.
Video Sarah Rezayat.
Sminke
Gisella Francisca.
Produksjonsassistenter/kostyme: Roweyda A. M. Alim, Maja Wiederstrøm Bøhnsdalen.