- Blogg – mer enn bare sminke og trender - 05.04.2010
- Marokkansk ungdom motiveres - 12.03.2010
- Når fremtiden banker på - 18.02.2010
1/2 arabisk brød (stort rundt brød)
3 faste tomater
250 gram agurk
250 gram reddiker (eller etter smak)
4 vårløk
1 medium løk
1/2 kopp sitronsaft
2 fedd presset hvitløk
1/2 teskje tørket mynte
2 spiseskjeer olivenolje
1 kopp grovhakkede friske mynteblader
1 kopp grovhakket frisk persille
1/2 kopp grovhakket grønn paprika
1 teskje salt
8 blader frisk sprø isbergsalat (tilsvarer 2 kopper)
Slik gjør du:
Skjær brødet i små stykker, og enten frityrstek det, eller stek det i
ovnen til det er sprøtt. Vask agurk, tomat og reddiker og skjær grønnsakene i
små terninger. Snitt vårløkene fint, og hakk løken fint. Hakk mynte,
persille og grønn paprika grovt. Del isbergsalaten i små stykker.
Bland sitronsaft, hvitløk, tørket mynte, hvitvinseddik,
olivenolje og salt i en skål. Bland alle de andre ingredienser til
salaten i en skål for seg selv. Pynt med brødet og hell dressingen
over (etter smak, salaten skal ikke druknes).