Et godt og krydret alternativ til den vanlige hverdagskosten.
Latest posts by Hina Jalil (see all)
- Lag jalebi - 15.08.2015
- Lag meksikansk suppe med nachos - 21.05.2015
- Tragiske tradisjoner - 06.10.2014
Ingredienser
1 gul løk
500 g kjøttdeig
2 ss rapsolje
1 ts salt
1 krm nykvernet sort pepper
1 pose taco kryddermiks
1 liter vann
1 boks bønner i tomatsaus
30 g babyspinat
1/2 dl strimlet persille
Tilberedning
1. Rens og finhakk løken.
2. Stek løk og kjøttdeig i olje i en kjele. Krydre med salt og pepper. Rør i kryddermiks. Tilsett vann, kok opp suppen under stadig omrøring og la den putre under lokk i cirka 10 min. Rør om av og til. Tilsett bønnene og la dem trekke i cirka 5 minutter. Tilsett spinat og persille, og la det trekke i 1-2 minutter.
3. Server med nachos og guacamole.