Superrask enkel pakistansk kyllinggryte med hermetiske tomater og kikerter, og god hverdagskost.
Latest posts by Uzma Rana (see all)
- Kampsport bidrar til kvinnefrigjøring - 03.11.2016
- Tren kampsport! - 20.06.2016
- Hvorfor må vi ta imam-kritikken i media? - 06.05.2016
Oppskriften gir nok til fire porsjoner.
Ingredienser
4 stk kyllingfilet i strimler
¼ ts finhakket rød chili
¼ ts gurkemeie
¼ ts malt spisskummen
salt og pepper
1 ss olivenolje
1 båt hakket hvitløk
2 stk snittet vårløk
1 boks hermetiske tomater
1 boks hermetiske kikerter
100 g frisk spinat eller bladpersille
Slik gjør du:
1. Legg kyllingstrimlene i en bolle med krydder og bland godt. La det gjerne stå og trekke smak en stund.
2. Varm olivenolje og tilsett vårløk og hvitløk og fres i ca. 30 sekunder. Tilsett kyllingfiletene og fres dem i 2-3 minutter.
3. Tilsett tomater og skylte kikerter og la det hele bli gjennomvarmt. Tilsett spinat eller persille helt til slutt, og server med en gang.