- Sandra Borch anklager NRK for «etnisk gransking» - 04.11.2024
- Lanserer undervisningsmateriell om frivillighet - 04.11.2024
- Fra trange kår til forskerjobb - 04.11.2024
– Vi skal vere varsame med å konstruere problem. Om vi ikkje har fakta på bordet, står vi i fare med å blåse debatten ut av alle proporsjonar. Særleg varsame skal vi vere når vi står i fare med å stigmatisere enkeltgrupper.
Lederartikkelen på smp.no 21.01, Snyltedebatten er ei avsporing.
– Norge har en kristen kulturarv som nå er under stort press på grunn av en innvandring som dessverre er helt ute av kontroll. Integreringen har dessverre vært lite vellykket for et stort antall. Når man kommer til Norge så må man ta skikken her – og for meg betyr det at jeg blant annet aldri vil ansette noen med dette muslimske hodeplagget. Hun må derfor forstå at hun må få av seg hijaben hvis hun ønsker å få seg jobb.
Klinikksjef ved Trondheim Øyelegesenter, Jan Guldahl, til Byavisa 20.01.
– Hans Rotmo har sannsynligvis aldri vært noe glad i å blande kulturer eller ta til seg inntrykk fra verden utenfra. I sin tid tok han sågar til orde for å forby avspilling av musikk på norsk radio som ikke var norskspråklig.
Egon Holstad kommenterer Rotmo (bildet) og hans siste kontroversielle utgivelse, 20.01 på Nordlys.
– En slik anmeldelse fornærmer leseren. Ved å fremstille bok og forfatter som noe helt annet enn hva de er, krenker Borchgrevink begges integritet..Borchgrevink fremstiller Caldwell som en åndelig slektning av Fjordman og Anders Behring Breivik.
Hans Rustad fra Document Forlag til Aftenpostens nettutgave 15.01, om Aage Borchgrevinks anmeldelse av Christopher Caldwells boks Betraktninger over revolusjonen i Europa.
– Pussig at en Høyre-Frp-regjering i større grad ser ut til å bruke ord som “forebygging” som en hvilepute, når samfunnet er stilt overfor en trussel.
Journalist og bokforfatter Lars Akerhaug i kommentaren Ekstrem handlingslammelse, lagt ut på VG Nett 23.01.