Rekrutteringsselskapet Green Park har i flere år analysert det etniske mangfoldet i toppledelsen til de store selskapene som er notert på London-børsens FTSE 100-indeks.
For første gang på seks år fant de i år ingen svarte toppsjefer, og bare ti av 297 toppsjefer kom fra andre etniske minoriteter i Storbritannia.
Både britiske myndigheter og britiske selskap har lovet å bidra til større etnisk mangfold i ledende stillinger, men lite har endret seg innen næringslivet siden Green Park begynte å kikke de store konsernene i kortene i 2014.
Andelen muslimer, hinduer, sikher, kinesere og østasiater blant styremedlemmene har på samme tid økt.
– Vi vet at det ikke mangler kvalifiserte kandidater til å fylle disse posisjonene i selskap som er villige til å lete, sier Green Parks styreleder Trevor Phillips.
– Toppene innen britisk næringsliv forblir likevel unektelig hvite, konstaterer han.
– Det kan ikke fortsette som før. Det er på høy tid at aksjeeierne, forbrukerne og de ansatte stiller spørsmål ved om Black Lives Matter snarere er retorikk enn virkelighet, sier han.
– Næringslivsledere må slutte å fortelle oss hvor mye de bryr seg og heller vise oss at svarte liv virkelig betyr noe, sier Phillips.
Protestene ble utløst av politiets drap på George Floyd i Minneapolis i USA. Drapet ble et symbol på den systematiske rasismen og overgrepene mange svarte utsettes for i USA.
Den siste folketellingen i Storbritannia, som ble foretatt i 2011, viste at rundt 87 prosent av befolkningen var hvite, mens 13 prosent var svarte, asiater eller tilhørte andre minoriteter.